Как го прави? Антония Петрова по-слаба от времето, когато стана "Мис България" (Снимки)

През последните месеци явно Антония Петрова е положила доста усилия във фитнес залата, за да изглежда по този начин, по който я виждаме днес – с тънка талия, дълги крака и стройна като на газела снага. 

Или иначе казано, спокойно можем да заключим, че 39-годишната красавица, която е и майка на две деца, си е върнала онази умопомрачителна форма, с която я помним от време, когато грабна короната "Мис България" 2009. 

View post on Instagram
 

През последните дни Петрова често публикува на профилите си в социалните мрежи снимки от екзотични дестинации, от които чудесно се вижда перфектно изваяният ѝ силует. 

"Вчерашният залез беше вълшебен! Нямаме търпение за всеки следващ", гласи постът на красавицата към един от кадрите.

View post on Instagram
 

От фотосите става ясно, че Антония се е отдала на семейна ваканция с любимите си хора не къде и да е, а на Малдивите. 

Там знойната блондинка събира тен в компанията на съпруга си Ивайло Батинков и двете си деца - Благовест (4 г.) и Ивайло - младши.

Антония Батинкова на разходка в Париж с уникална чанта за почти 10 бона (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Антония Батинкова на разходка в Париж с уникална чанта за почти 10 бона (снимки)

Автор Кристина Кирова

Въпреки горещите фотоси Петрова не изневери на коледния дух и тази година, като си направи мила фотосесия с цялото семейство пред коледната елха. 

"Коледа е един от най-светлите празници, на които независимо къде сме, винаги честваме заедно. По това време от годината си припомняме за истински важните неща, семейство, приятели и времето, прекарано с тях. От името на цялото ни семейство искаме да ви пожелаем светли празници!", е написала към кадрите Антония Петрова.

View post on Instagram