Брускета с гъби и подправки - звучи като много вкусно предложение за брънч, нали? Ето как да си приготвите това вълшебство: 

Необходими продукти: 

30 - 50 г меко синьо сирене Castello® Creamy blue 
2 филийки хляб с квас, дебело нарязани 
1 - 2 гъби портобело 
2 с.л. масло за пържене 
сол и черен пипер 

По желание: 
червено френско грозде 
боровинки или желе от червено френско грозде 
пресни билки

Приготовление

1. Нарежете гъбите на ½ сантиметрови филийки. Върху нагорещена скара (или грил тиган) запържете гъбите, докато се появят следи от грила.  
2. Запържете хляба в масло от двете страни до златисто кафяво, докато е още топъл, поставете го в чиния за сервиране.
3. Подредете върху хляба филийките гъби на грил. 
4. Отгоре сложете парче меко синьо сирене Castello® Creamy blue и бързо запечете на грил във фурната, докато сиренето леко се разтопи. По желание: Сервирайте с малко пресни плодове като червено френско грозде или боровинки или малко желе от червено френско грозде, завършете с прясна билка като магданоз или кервел.

(в материала има продуктово позициониране)