Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Денят е подходящ за съзнателни промени

Денят е подходящ за съзнателни промени, за избавяне от грешките от миналото и полагане на основите за благоприятно бъдеще.

Овен –Не бързайте да се включвате активно в нови дейности: животът ви е поставил на правилния път, но имате нужда от време, за да свикнете със ситуацията и да прецените шансовете си. Съдбата подготвя изпитание за любовта. Простете старите обиди и мислете за нови планове.

Телец –Денят може да представи поредица от епизоди, които могат да променят хода на нещата. Това е идеалното време за духовни търсения, медитации, релаксация или просто приятно прекарване на свободното време.

Близнаци – За да избегнете спор с любимия човек, звездите ви препоръчват да смекчите гордостта си и да не поддържате упорито гледната си точка. Препоръчително е да не се занимавате със стресови дейности и да отделите повече време за релаксация и почивка.

Рак – Днес може да бъдете много приятно изненадани от положителния обрат на дадена ситуация. Хороскопът ви препоръчва да проявите максимално разбиране и дипломатично да избягвате теми за обсъждане, които могат да доведат до противоречия.

Лъв –Енергиите на обновлението са силни: динамиката ще започне да действа. Полезно е да подредите нещата около себе си, както психически, така и физически. Направете за себе си днес нещо като празник на душата, обръщайки цялото си същество към красивото, било то природа или шедьоври на изкуството.

Дева – Съсредоточете се върху дейности, които не търпят отлагане. В първата част на деня е възможно практическият ви усет да отслабне и да имате чувството, че губите много време и усилия. Отдайте приоритет на почивката и забавлението.

Везни – Трябва да възобновите здравословните навици, които ви позволяват да си починете и да възвърнете енергията, за да се изправите пред залитанията, които понякога животът ви поднася. Не търсете обяснения за всичко, което се случва около вас. Насладете се на уикенда, без да мислите за отговорности.

Скорпион – Опитайте се да излезете от зоната си на комфорт и действайте, защото водата не тече под лежащ камък. Избягвайте тревожните мисли. Денят е добър за довършване на нещата, които сте започнали по-рано.

Стрелец – Няма нужда да прекарвате часове пред огледалото преди да излезете навън. Каквото и да облечете, ще получавате само комплименти. Красотата ви не се измерва с дрехите ви. Вашата усмивка ще бъде най-красивият "моден аксесоар", с който ще спечелите сърцето на човека, който харесвате.

Козирог –Настоящата ситуация може да наложи да промените фокуса си в личния живот, най-важното е не само да не пропускате късмета, но и да не го изплашите с упоритостта си. Срещите със значими за вас хора обещават да се проведат в открита и приятелска атмосфера, можете да поискате нещо за себе си - те няма да откажат да ви помогнат днес.

Водолей – Копнеете да държите половинката си за ръка и да избягате от монотонното ежедневие? Тогава какво чакате? Направете го! Планетите ще събудят авантюриста във вас, така че нищо не може да ви спре, ако решите да отидете някъде.