Автор
Ева Григорова

Ребъл Уилсън разкри защо е загубила девствеността си на 35!

Ребъл Уилсън, 44-годишната австралийска актриса, наскоро сподели лично откровение за своята девственост, заявявайки, че я е загубила на 35-годишна възраст. Тя се надява, че като сподели историята си, може да изпрати „положително послание“ на другите . В предстоящите си мемоари Rebel Rising, които трябва да бъдат пуснати на 2 април, Уилсън включила това разкритие, за да увери младите хора, че е добре да не бързат с подобни преживявания.

„Хората могат да изчакат, докато станат готови или докато станат малко по-зрели“, казва Уилсън пред сп. PEOPLE. „И мисля, че това може да е положително послание. Очевидно не е нужно да чакате, докато станете на трийсет като мен, но не трябва да чувствате натиск като млад човек.“

Уилсън сподели повече и за собствения си опит като тийнейджърка, като признава, че се е чувствала неудобно и е избягвала темата, доколкото е възможно. „Имаше един неясен момент, мисля, че казах на най-добрия си приятел: „О, да, направих го просто, за да свърша с това, когато бях на 23“, спомня си Уилсън. — Просто наистина исках да избегна въпросите. Тя се опитвала да заобиколи темата, когато тя се повдигне или да я отклони. „Обикновено просто излизах от стаята, когато се провеждаше разговорът“, продъли тя.

Уилсън подчерта, че всеки има свои собствени представи и не трябва да се чувства принуден да се съобразява с обществените очаквания. Тя се надява, че нейната откритост относно собствения ѝ опит ще насърчи другите да се чувстват по-комфортно със собствения си избор по отношение на интимността.

Тази седмица Ребъл пък разкри, че Саша Барън Коен се опитва да спре от продажба предтоящата й книга, заради информация за него, която той не иска да става публично достояние. Тя дори го определи като „задник“. Актрисата написа, че тя и Барон Коен се срещнали за първи път през 2013 г. След това той поискал тя да се появи като приятелката на героя му, Доун Гробам, в комедията от 2016 г. Братя Гримсби, в която Барон Коен освен актьор, е и сценарист и продуцент. „Всеки път, когато говорехме с него, той споменаваше, че иска да бъда гола в бъдещата сцена, аз си казах: „Ха, аз не събличам гола, Саша“, споделя Уилсън.

Уилсън пише още, че по време на снимките на футболен стадион в Кейптаун Барон Коен е накарал асистент на продукцията да каже на актрисата, че е необходимо да заснемане допълнителна сцена. Когато снимали сцената Ребъл споделя че той свалил панталоните с и казал: „Добре, сега искам да пъхнеш пръста си в задника ми.“ А аз си казах: „Какво??… Не!!'

„Сега бях уплашена. Исках да се махна оттам, така че най-накрая направих компромис: ударих го по задника и импровизирах няколко реплики като героинята от филма“, добави Уилсън.

Актрисата разкрива, че тогава се е обадила на агента си и е говорила с адвокат след сцената. „Бях насърчена да „бъда професионалист и да завърша филма“, пише тя.

Барон Коен отрече разказа на актрисата за времето, през което са работили заедно чрез изявление, споделено от неговия представител с The Hollywood Reporter по-рано тази седмица. То гласи: „Въпреки че оценяваме важността на изказването, тези очевидно неверни твърдения са пряко опровергани от обширни подробни доказателства, включително документи от това време, филмови кадри и разкази на очевидци от присъстващите преди, по време и след продукцията на Братя Гримсби.“

„Според сценария, който Ребъл беше прочела и одобрила предварително, нейната героиня се опитваше да пъхне пръст в задника на героя на Саша. В нито един момент Саша всъщност не я помоли да пъхне пръст в задника му“, се казва още в изявлението.