Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес внимавайте с парите. Водолеи, бъдете дискретни

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си.

Овен – Инициативите, които бихте предприели днес, първо трябва да бъдат обмислени много внимателно. Следобедът може да доведе до спорове поради раздразнение и неприемане на чуждото мнение. Няма смисъл да настоявате на своето.

Телец – Днес не бива да ускорявате нещата - бързината сега може само да навреди и да обърка всичко. Не предприемайте нищо ново. Избягвайте места, където има присъствие на повече хора и се стремете към уединение.

Близнаци – Бъдете много внимателни на ниво комуникация на работното място, защото могат да се появят проблеми и неприятности, които ще предизвикат раздразнение. Важно е също така да бъдете предпазливи по отношение на финансите.

Рак – Днес отговорностите могат да ви натежат. Вероятно нещо ще ви накара да се чувствате вътрешно неспокойни. Много лесно може да попаднете в ръцете на погрешни преценки или безскрупулни хора. Бъдете внимателни, някой се опитва да играе нечестно.

Лъв – Ако някои неща не ви харесват, опитайте се да ги разрешите, но ще трябва да сте много търпеливи и упорити. Що се отнася до финансовата сфера, трябва да обмислите разговорите си с работодателите.

Дева – Още от сутринта ще трябва да филтрирате всяка стъпка, всяко действие. Нервността от работата не бива да се пренася в любовната сфера. Ако имате лош ден, достатъчно е да го кажете и да помолите да ви оставят на спокойствие.

Везни – Днес лесно могат да възникнат спорове поради разногласия в мненията, но първо се опитайте да не стигат нещата чак до там. Препоръчително е да проявите сдържаност. Ако нещо ви безпокои, търсете решение, за да си възвърнете спокойствието.

Скорпион – Постарайте се да сте в добри отношенията си с колегите си, защото възможността да си сътрудничите ще ви е от полза. Бъдете по-предпазливи във финансовата част. Обмислете внимателно получени предложения, защото може да има скрити капани.

3 зодии ще имат уникална пролет
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

3 зодии ще имат уникална пролет

Автор Евелин Попадийна

Стрелец – Този ден бъдете внимателни и действайте предпазливо, защото може да възникне напрежение поради завист, ревност или по друга причина. Днес трябва да си дадете почивка след уморителната седмица.

Козирог – Предстоящите неща, проекти, планове, трябва да пазите в тайна до завършването им, за да не събудите хорската завист. Ограничете комуникацията си с тези, които ви дразнят, иначе няма да можете да контролирате действията си днес.

Водолей – Днес лесно можете да станете жертва на нежелани клюки и слухове поради прекалено откритото ви изразяване. Проявете предпазливост и мъдрост по отношение на личните въпроси. Не споделяйте лични неща с никого.

Риби – Днес ще се проявите като доста капризни и непостоянни личности. Възможно е да възникне противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства. Старайте се да не загубите контрол над емоциите и действията си.