Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, оставете се на течението. Раци, днес можете да се отпуснете

Основното нещо в този ден е доброто настроение. Цялата негативност може да повлияе на уюта на дома.Овен
Събитията от седмицата може да са ви изтласкали от зоната ви на комфорт и това с право може да ви е изтощило, особено емоционално. Беше труден период напоследък, много неща се случиха, така че не е изненадващо, ако мислите вече за почивка. Планирайте я днес. Това е чудесен ден за планиране!

Телец
Известно е, че Юпитер носи своя дял от изненади и днес няма да бъдете разочаровани. Дишайте спокойно, новите възможностите идват. Кажете "да" на това, което наистина искате, стига да няма морална пречка.

Близнаци
Днес може да прекарате ден на самодоволство и приятни емоции с ваши приятели или близки, оставете се да се носите по течението, няма да съжалявате. Нека тази неделя бъде по-различна от другите поне веднъж.

Рак
Беше много трудна седмица, така че очаквахте с нетърпение неделния ден. Днес най-накрая можете да се отпуснете. Дори не се занимавайте с домакинска работа. Отдайте се на себе си, правете неща, които ви носят удоволствие.

Лъв
Започвате денят с чувство на облекчение. Най-накрая е неделя, но бъдете много търпеливи с всички, защото не сте единствените, които са изтощени. През уикенда се опитайте да съберете себе си и мислите си.

Дева

Днес вие се обръщате малко навътре в себе си. Има много неща, за които да помислите. Това е денят, в който трябва да се изправите пред нещата си. Трябва да намерите решение. Възможно е човекът, за когото само сте мечтали, да отвърне на чувствата ви, но е възможно и да осъзнаете, че всичките ви усилия досега са били напразни.

Везни
Най-накрая е неделя и вие сте много щастливи от това, защото можете да правите всички онези неща, за които не сте имали време през седмицата. А и да си посвършите малко домакинска работа и накрая все пак почивка.

Скорпион
Опитайте се да опростите нещата и ситуациите, вместо да ги правите напрегнати. Не приемайте лично думите на другите хора, днес всички са малко напрегнати. Ако можете, отстъпете и вместо това избягвайте конфликти.

Стрелец
Отдайте се на добра почивка през уикенда и прекарайте денят със семейството или приятелите си. Вашата работа в къщи означава много за вас, но нищо не може да се сравни с любовта, която можете да получите от хората около вас.

Козирог
Каквото и да се случи, позволете на радостта от живота да расте във вас и не позволявайте да бъдете извадени от равновесие. С тази твърдост можете да бъдете опора за близките си, пригответе се за тази поддържаща роля.

Водолей
Опитайте се да свършите днешната работа възможно най-бързо, но не бързайте да се захващате да чистите, а отидете някъде (ако трябва и сами), където можете да се разтоварите малко от седмичното си напрежение. Понякога трябва да се грижите за себе си.

Риби
Най-накрая е неделя, ден, в който не е нужно да бързате никъде. Може да имате работа у дома, но каквото и да си правите, можете да го завършите бавно, дори и да не бързате. Може да не ви се стои вкъщи, така че какво чакате? Отидете някъде с приятели, партньор или семейство. Направете пътуване на близко разстояние.