Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Стрелци, май е идеалният месец, в който да се научите да мислите по-позитивно

Скъпи Стрелци, през май ще сте пълни с енергия и бодрост. Вие сте доста стабилни и нетърпеливи да се справите добре, без да изразявате никакви лични претенции за момента.

Ще имате възможност да осъзнаете по-добре своите нужди. Желанието за промяна и мотивация ще бъдат налице този месец. Няма да се поколебаете нито за секунда да осъществите промените, които смятате за необходими.

Огромната енергия, която ще разгърнете, ще ви помогне да продължите напред с някои от вашите проекти. Ако не успеете да я насочите добре, това ще ви изложи на риск от импулсивност, затова е добре да имате малко повече търпение.

Преди да направите каквото и да било, помислете за ефекта, който вашите решения ще окажат върху бъдещето ви.

Звездите ви обещават като цяло добро здраве, но предупреждават: избягвайте нестабилност и прекомерен стрес, отделяйте на здравословното състояние повече грижа и внимание. Понякога определени неща ви пречат да живеете живота си пълноценно. Понякога се чувствате сякаш нямате избор в живота.

Много неща, които се случват в живота ви, влияят на вашето мислене. Този месец е идеалната възможност да се научите да мислите по-позитивно.

Ще искате да се насладите на живота и да живеете в хармония с ценностите, които защитавате. Имате ясна представа за целите си и няма да позволите на никого да ви пречи.

През май ще се отнасяте още по-топло към ближните си. Вашето доста безкористно отношение радва хората около вас, които разбират, че могат да разчитат на вас и вашата подкрепа по всяко време.

Много хора ще ви търсят и искат съвет от вас. Вие сте там, когато има проблеми и нужда, можете да реагирате добре на техните притеснения, защото сте състрадателни, емпатични, обикновено винаги имате правилния съвет под ръка.