Автор
Веселина Петрова

Дженифър Анистън признава всичко в книга: За Брад Пит, пластичните операции и какво още?

Дженифър Анистън е решила да пише мемоари, в които ще разкаже за връзката си с Брад Пит, разкрива източник пред британския таблоид In Touch.

Източникът твърди, че след години мълчание Дженифър е готова да разкрие защо се е разпаднал бракът им с Брад Пит, колко пластични операции си е направила и причината, поради която все още не е създала семейство.

View post on Instagram
 

"Джен най-накрая е готова да разкаже всичко. Тя е осъзнала, че животът е кратък, така че защо да не го направи сега?", отбелязва източникът, като добавя, че актрисата се е вдъхновила от феновете и от покойния си колега от "Приятели" Матю Пери.

Според източника, актрисата от години си води дневник на благодарността и мемоарите ѝ няма да съдържат нищо излишно, той уверява, че вече е виждал ръкописите и има тайни, които тя не е разкривала досега.

"Разбира се, най-голямата от тях се отнася до Брад - и в последствие до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората искат да чуят всичко за аферата ѝ с Брад и истината за развода им, особено след като Брад и Анджелина вече се разделиха, а Джен и Брад се събраха отново".

Източникът също така разкрива, че в мемоарите си 55-годишната Дженифър Анистън ще засегне темата за майчинството, като ще разкаже за опитите за ин витро и причините, поради които не е осиновила деца, пише Вести.