Разделени заедно: Джъстин не бил сериозен към Джесика

О,о,о, добрите новини напоследък се сипят като слънчевите лъчи навън.

Ентусиазирани сме, защото май клюката, че Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк вече не са заедно, ще се окаже истина.

И, ако е така, можем само да очакваме една от най-атлетичните и предизвикателни мацки в киното, (преди да срещне възслабичкия певец), да се заеме сериозно с позанемарената си кариера и да спечели победоносно мястото си сред женските таланти в Холивуд.

Винаги сме смятали Джес за особено талантлива, но след като се влюби в Тимбърлейк, тя като че ли твърде много му се отдаде, пропускай купища възможности.

Слухът за раздялата на артистичната двойка плъзна осезаемо като Мадона, която обикаля в американския ТВ ефир напоследък.

Тази седмица пък стана ясно, че Джъстин и Красавицата не са прекарали заедно миналия уикенд.

Джес беше във Ванкувър, за да се снима в нов филм - The A-Team, киноримейк на култов американски сериал от 80-те, в който ще си партнира с палавника Брадли Купър и с ветерана Лиъм Нийсън.

Тимбърлейк пък остана сам в ЕлЕй, където беше хванат да се забавлява не с една, а с две мацки наведнъж. Да му се ненадяваш на това момче.

Е, все още няма официално потвърждение за раздялата им, която обаче отдавна се обсъжда в публичното пространство.

Преди време плъзна слух, че Джъстин се навърта около Риана, след като миналата година участва в клипа към песента й Rehab.

Двамата толкова се сближили след това, че започнали да си общуват притеснително често.

Говореше се още, че госпожица Бийл не приема оотношенията им като обикновено приятелство и всячески се старае да предотвратява тяхната комуникация.

Какво точно се случило между двете звезди, които са заедно от 2 години и половина, не е съвсем ясно.

Но всемогъщата баба на Джъстин, която често се изказва за любовния живот на внука си, отново се намеси по темата.

Сейди Бомар сподели с медии, че 27-годишната Джесика настоявала да се омъжи, а Джъстин не бил готов за това.

При него гаджетата идвали и си отивали, но той бил концентриран върху кариерата си (???) и успешната си реализация. И никога не бил сериозно обвързан с Бийл.

За каква кариера точно става дума никак не разбираме, но в голфа могат да се правят пробиви и на преклонна възраст, както е известно.

Иначе сме длъжни да признаем, че Тимбърлейк тъкмо беше почнал да ни става симпатичен в музикално отношение, когато просто спря да пее. И започна да играе голф.

Както и да е, ще следим развоя на събитията отблизо, защото много ни се иска да видим пак секси фурията Джесика в действие.