Тя е една от любимите старлетки на Холивуд - печели една от най-важните роли в живота си, мамейки за възрастта си (защото била само на 14), води се за гадже на Маколи Кълкин още от 2002-ра и дори не е родена в САЩ.

Тя е Мила Кунис, която на 26 има няколко роли в телевизионни сериали и кино ленти отвъд Океана, но все по-често е в светлината на прожекторите.

Родена е в еврейско семейство в Украйна като Милена Марковна Кунис, а всички заедно се местят през 1991-ва в САЩ.

Още на 9-годишна възраст Мила започва да ходи на уроци по актьорско майсторство и правоговор.

Малко по-късно печели роля в „Джиа" с Анджелина Джоли - там играе ролята на първия супермодел в тийнейджърските й години.

Пробивът й обаче идва с The 70-s Show, където получава роля с измама.

Продуцентите настояват всички, явили се на кастинга, да имат навършени 18.

Мила тогава е на 14, но заявява, че ще навърши необходимата възраст на рождения си ден, без да уточнява кой точно рожден ден. И така остава в сериала, който впоследствие я прави популярна.

Украинката, която е супер фотогенична, напоследък особено силно привлича внимание към себе си, при това без скандални гафове ала Бритни или Линдзи.

Чаровницата често е и на страниците на купища издания, а последната й фотосесия е наистина приятна.

В новия брой на списание Flaunt Мила перфектно разкрива своята дива природа, но без капка евтина първичност.

Фотосесията не претендира за свръхоригиналност, но в нея актрисата успява да е много различна от досегашното си амплоа, затова решихме да ви я покажем.

Мила напомня на малко зверче, готово да покаже острите си нокти, но в същото време е по детски наивна, миловидна и гневът бързо й минава.

А противоречията винаги ни харесват.