В Интернет се появиха слухове, че най-известната двойка в света се разделя.

Според британския таблоид New of the world двамата вече дори са подписали споразумение, според което разделят богатството си, равняващо се на над 400 милиона долара наполовина, въпреки че не са женени. В документа пишело още, че Брад и Анджелина ще имат равни права над 6-те си деца, но те ще живеят при Джоли.

Въпреки че новината беше отречена от доста източници, слуховете за раздяла между двамата се подхранват от няколко фактa. Пит и Джоли не са засичани заедно в продължение на повече от седмица, актьорът не присъства на връчването на наградите на Гилдията на актьорите, където филмът му „Гадни копилета” взе важна награда.

Може би най-важният знак, обаче е че Брад се яви на благотворителния маратон „Надежда за Хаити” в компанията на бившата си съпруга Дженифър Анистън. Според слуховете Анджелина ревнувала страшно много от Джен и затова в продължение на близо 6 години Брад и бившата му са се засичали само веднъж на светско събитие – на Оскарите през изминалата година, когато обаче Джоли също присътстваше.