Седмица на Здравословното хранене в Brasserie е поредната тематична серия от 7 дни, този път с ароматен акцент върху здравословното похапване.

С настъпването на пролетта и дни преди старта на "Зелените дни" в София заведението ни кани да се присъединим към страхотните менюта, които са подбрани специално с грижа за здравето ни.

В периода от 12 до 18 април можем се доверим на избора на главния готвач Антони Чавдаров и на препоръките на "Здравословен живот", а тяхната идея е да убедят всички желаещи, че "здравословно" може да значи и "безкрайно вкусно".

От Brasserie обещават различно меню всеки ден, с подбрани био- и здравословни продукти и с максимална грижа да задоволят дори и най-изтънчения вкус.

От "Здравословен живот" са се погрижили да предоставят интересни, полезни и вкусни пролетни предложения, а Антони ще се потопи в магията да ги приготви по завладяващ начин.

Резултатът е налице - здравословна магия и удоволствие за всички сетива.

Кинори със спанак, домати конкасе и био гауда или крокети от нахут върху печени домати и йогурт сос са само малка част от вкусните ястия в менюто – ще можем да избирате измежду супи, свежи салати от био-зеленчуци, основни ястия по специални рецепти и страхотни десерти.

Едва ли ще можете да устоите на един авокадо мус с какао и сушени плодове. Но шшшшт! Да не разваляме изненадата...