Най-сексапилната жена на планетата според FHM – Шерил Коул, е не само секси, но и с перфектно тяло.

Сладкникавата британка, която бе мамена от съпруга си Ашли Коул, е дребна и слаба по рождение. Неведнъж медиите на Острова са я обвинявали, че дава лош пример на тийнейджърите с това, но Шерил просто си е такава.

Певицата, която се изявява и като жури в риалитито X Factor, е в добра форма, въпреки че признава, че не спортува толкова, колкото би искала.

Диетата

В началото на 2010-та Шерил си призна, че е прекалила с изкушенията около празниците и трябва да започне строга диета.

Тя следваше план, известен като Лептин-диета – 3 хранения дневно, като между всяко остават 5 часа... глад.

Коул по принцип внимава с въглехидратите – избягва тестени изделия и паста най-вече, но си оставя специален ден в седмицата, посветен на любимите й калорични глезотии.

Красавицата обаче е убедена, че лишенията не помагат в отслабването, защото създават психическо напрежение. Според нея спортът е по-добрият начин за контрол върху теглото.

Тренировката

Като изпълнител, Шерил е подложена на нечовешки танцови репетиции. За да може да издържа изпълненията си на живо, в които пее и танцува едновременно, тя танцува поне по 25 часа седмично.

Освен това преди около година звездата се сдоби с мултифункционално колело за домашно ползване срещу скромната сума от 50 000 хиляди долара. Преди това тя тренираше с персонален инструктор, но модерната джаджа го смени.
Уредът е толкова скъп, защото включва специална камера, в която се осъществява движението.

Иначе Коул посещава малко фитнес студио, но това й се случва рядко, тъй като предпочита да тренира у дома.