Днес ви предлагаме една доста интересна рецепта, която можете да приготвите, за да впечатлите гостите си или за да доставите удоволствие на любимия си.

Необходими продукти:

- 4 яйца
- 80 г риба тон в мазнина
- 80 г краве масло
- 1 супена лъжица каперси
- 1 аншоа
- Магданоз и копър на вкус
- Сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сварете яйцата и ги изчестете от черупките

2. Срежете яйцата на две, извадете жълтъците, след което ги смесете с рибата тон, каперсите и аншоата. Единият вариант това да стане е с пасатор, а ако нямате този уред в кухнята си можете да използвате сито.

3. В получената смес добавете разтопено масло, което трябва да разбиете много добре.

4. Напълнете почистените яйца и украсете с магданоза и копъра.