"Здравейте

пиша ви, за да поискам съвет от вас. Имам връзка от 1 г с мъж на 23 години, който е напълно девднвен и се притеснява много когато правим секс.

Аз съм 3 г по-голяма от него, но за първи път ми се случва да бъда, с някой който не знае абсолютно нищо за секса и ми е много странно когато трябва да му обяснявам какво да прави .

Притеснявам се да не нараня мъжкото му достойнство, а пък от друга страна когато той се суети и не знае какво да прави , аз се изнервям и в края на краищата се стига до там, че накрая не ми се прави нищо, камо ли секс . Чувствам се ужасно и не знам как да постъпя .

Обичам го и искам да бъдем заедно, но в същото време много ме притеснява моето неумение да го науча и неговото чудене и помайване .

Моля, помогнете ми опитах свещи, релаксираща музика, масаж и какво ли не, но не постигнах нищо. Не знам какво да направя вече"


Под "девднвен" ще предположа, че имаш предвид девствен. Няма как мъжът ти да е напълно девствен, ако правите секс. Но, на 23 ако няма опит и се чувства несигурен, ще му липсва увереност. Мъжът без увереност е слаб любовник, но тук можеш да се намесиш ти.

Вместо да палиш свещи и да пускаш музика (нещата, които предразполагат жените, рядко оказват значимо влияние на мъжете), говори му за нещата, които ти харесват. Хвали го, когато прави нещо добре и полага усилие. Започнете с петинг, след това орален секс, след това хард програмата. "От главата за краката" - работи само при двойки, които се чувстват комфортно заедно.

Сексът не е квантова физика, в момента в който се отпуснете и свикнете един с друг, природата ще поеме нещата. Важното е, да му кажеш че го приемаш и го харесваш такъв, какъвто е и за теб това че няма опит е предимство, а не недостатък.

Разбира се, трябва сама да го вярваш - приеми го като празна страница, по която ти ще пишеш правилата. След малко търпение и време, инвестирани от твоя страна, ще получиш секс, редовен кунингилус, масажи и всичко, което си искала, защото той ще вярва, че това е начинът, по който се прави. Приятелките ти ще ти завиждат.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.