Британският топмодел Наоми Кембъл позира за корицата на октомврийския брой на списание „Interview”.

Фотографиите са на Mert & Marcus и представят 40-годишната Наоми от нейната тъмна страна.

В интервюто супермоделът признава, че не е перфектна и че е правила много грешки.

„Повечето от грешките, които съм правила, за съжаление, са ставали обществени и медиите са ме изкарвали звяр. Аз не съм перфектна, но се опитвам да се променя и да живея по-добър живот“.

За личния си живот не иска да говори, но спор няма, че тя и руския й приятел, бизнесменът Владислав Доринин, изглеждат много щастливи. Дори се появиха наскоро заедно, сгушени един в друг, на премиерата на „Мирал“ в Италия.

Изглежда той е успял да укроти черната перла. И макар че руската преса пусна преди няколко месеца слухове за бремеността на Наоми, все още нямаме конкретни доказателства за това

Наскоро се появи информация, че Кембъл и Доронин възнамеряват да узаконят връзката си, но преди да пристъпят към брак, Наоми отпразнува своите 25 години на модния подиум с приятелите си Марио Тестино, Клаудия Шифър и много други.

Ето и „страшните“ фотографии на една жена, която като че ли най-накрая е намерила себе си:

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук