Здравейте!

Аз съм на 23, а приятелят ми на 22 и сме заедно вече от година и половина. Връзката ни е страхотна, много се обичаме и си имаме голямо доверие. Вече ще стане година, откакто се опитваме да правим секс. И двамата сме девствени, нямаме никакъв опит и досега не се получава нищо. Някак не мога да се отпусна достатъчно и той не може да проникне, просто не се получава. Аз само като усетя натиска и тялото ми автоматично се стяга от болката и възбудата изчезва напълно. И колкото и да търпя болката той пак не може да проникне. Разбира се, не очаквам първият път да е лесно и безболезнено, но при нас е просто много трудно и след всеки неуспешен опит се отчайваме и ни става много криво. А толкова много се обичаме и искаме да споделим живота си един с груг.

Винаги започваме с продължителна любовна игра, галене, целувки, за да се отпуснем и аз поемам инициативата, когато се почувствам готова и максимално възбудена... И пак същото... Пробвали сме да пийнем малко преди това, за да се отпуснем още повече, но и това не помогна. Моля ви, дайте ми някакъв съвет какво да правя. Дали пък просто с приятеля ми, колкото и да се обичаме, не си пасваме сексуално или… И аз не знам ...

Благодаря Ви предварително.

Година и половина сте заедно и все още не сте правили секс?…Какво правите, хора?!

Запитай се какво очакваш от секса! Струва ми се, че имаш прекалено много очаквания и те е страх да не разбиеш собствените си представи. Затова и не можеш да го направиш, за да не се разочароваш. Това е само секс!

Ако говорим за физиология, ви съветвам да използвате пръстите! Важно е той да може да вкарва поне два-три пръста в теб, докато ти се отпуснеш напълно и започнеш да се наслаждаваш на играта. Така приятелят ти ще разшири вагината и ще я подготви за проникването на члена. Имай предвид, че членът е много по-приятен и по-мек от пръстите.

Отпусни се! С всяко твое сковаване и свиване се лишаваш от едно невероятно преживяване.

Приеми секса от сърце, душа и тяло. Ако наистина си решила, че искаш да правиш секс трябва да издържиш първата болка (която изобщо не задължителна, само 20-30% от жени усещат болка, другите 70-80% веднага усещат удоволствие). След първото проникване, всичко ще бъде лесно и приятно.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.