Разкриваме ви тайните на най-красивите тела в шоубизнеса...

Мел Би

Преди преговорите за участие в американската версия на X Factor Мел Би прави всичко по силите си, за да извае до съвършенство тялото си, което и без това си е достатъчно атлетично. Тя постига това чрез нов набор от упражнения „Стегнете се с Мел”, които са на разположение във фитнес веригата Fitness First. Тренировките включват наподобяваща бокс загрявка и цялостна тренировка с акцент върху корема.



Джема Артъртън

Коя не би искала да знае тайната, която се крие зад стегнатото тяло на Джема? Отговорът е простичък - Power Plate. „За мен, да си в добра форма означава да си здрав и да изглеждаш стегнат, а тренажорът Power Plate има тренировъчен метод, който се вписва в графика ми... Просто обожавам действието му върху мен” – твърди Джема.



Кели Озбоърн

Отскоро необвързаната звезда казва, че дължи стегната си форма на тренировки във фитнеса. В интервю за списание People Кели разкрива : „След участието ми в Dancing with the Stars се старая да правя поне полвин час кардио тренировка на ден, което не е чак толкова много. Треньорката ми Сара Хейгман е невероятна! Знае как да ме мотивира да потренирам допълнително, без да ме стресира”.

Хващаме се на бас, че бившия ѝ годеник Люк Уоръл се къса от яд.


Ким Кардашиян

Всеки поне веднъж е завиждал на стегнатото, но с извивки тяло на Ким и най-накрая тайната ѝ излезе наяве – йога! Освен това, тя редовно посещава фитнеса, въпреки, че е толкова горда с фигурата си, подобна на амфора – „Обичам и приемам тялото си такова каквото е, както би трябвало да прави всяка жена.”.

Може би трябва да изтупаме прахта от постелките за йога...

Очаквайте продължение