Съвършената жена е ненаситна в леглото и никога не отказва секс.

За такава половинка бленуват 91% от британските мъже, които в анкета материализираха мечтите на силния пол, пише novinar.net

Идеалната дама обича да хапва, а истинска радост е, ако може да готви добре и не се оплаква от домакинските си задължения. Не е изненада, че мъжете предпочитат стройни сърнички, спортен тип, изненада е, че избират те да са с малки гърди.

Добре оформеното дупе е задължително, както и вълнуващата дълга коса. 75% биха искали гаджето им да не е дебело, но въпреки всичко се кефят на момичета, които истински се наслаждават на храната. 88% от анкетираните признават, че трудно издържат на чакането, докато мацката им се оправя преди излизане. Затова и съвсем логично е да си пожелаят бързачка, която се облича и гримира за 10 минути.

Оказва се, че не е толкова важно дамите да могат да водят интелигентен разговор - така смятат 61%. По-важно се оказва те да имат чувство за хумор, да са добри майки, да имат шофьорска книжка и... ако може, от време на време да разнообразяват сериалите си с някой мач.