Има различни начини за прелъстяване на мъжете и начини да изглеждате по-красива с подходящ грим, грижа за кожата и тялото, но има и някои тайни, които е добре да научите.

Различните ритуали за красота ни позволяват да разцъфнем през скучните седмични дни. Тези, които винаги искат да подобряват външния си вид имат шанса да го направят сега. Като вземете предвид мнението на мъжете, може лесно да изглеждате рпекрасна и харесвана. понякога занемаряваме тялото си, което е огромна грешка, както и да забравим да се обезкосмим, еквивалентно е на съсипан външен вид.

Хубави крака

Меката и гладка кожа е едно от преимуществата на жените. Краката, подмишниците, бикини зоната и ръцете, както и веждите ни винаги трябва да са изрядни. Най-важното е да се ексфоалирате със скраб за тяло и да използвате кола маска. След това сложете охлаждащ лосион за тяло без алкохол.



Приятна миризма

Златното правило при слагането на парфюм е да не прекалявате. Мъжете мразят натрапчиви и прекалено силни миризми, затова внимателно се пръснете максимум два пъти. Изберете парфюм, който е подходящ за сезона и за частта от денонощието, в която го ползвате.

Избягвайте сложните прически

Мъжете си падат по пусната и леко небрежна прическа или по конска опашка или небрежен кок. Не слагайте излишно лак за коса и не си правете каска на главата. Може просто да пробвате с диадема, лента за коса или дори шапка с цвете. Не се престаравайте в сложни прически.

Опушени очи

Поради някаква причина, мъжете смятат опушения грим за супер секси. Наистина, този грим ви придава загадъчен и изразителен поглед. Внимавайте да не прекалявате с тъмните тонове през лятото. Пробвайте, докато успеете да направите грима си идеален. Никога не забравяйте спиралата.



И не забравяйте да се обличайте се модерно и удобно и според разбиранията си, съчетавайте добре аксесоарите и ходете грациозно и не на последно място, бъдете умни, за да има смисъл да сте красиви.