Мъжете винаги казват, че най-секси са блондинките, че обичат брюнетките заради тяхната мистериозност, но също че няма нищо по-пленително от червенокосите мадами.

Този невероятен цвят разпалва страстта у всеки, но да се подбере подходящ тоалет не е лесна работа.

Ако сте червенокоса и ви е трудно да уцелите подходящия цвят на дрехите за вас, този материал е точно за вас.

Marcia Cross, Lindsay Lohan

Rose McGowan, Lily Cole

Черно и бяло

Няма жена на която да не й отива черно или бяло, но нито брюнетките, нито блондинките могат да покажат тези цветове като червенокосите. Бялото може да подчертава естествено красивата черна коса, но контраста е доста драматичен, а черното изглежда малко погребално и не толкова стилно. Черното е прекалено тъмно за блондинките, докато при червенокосите то подчертава тяхната изразителност, а бялото стои свежо и ефирно.

Съвети за тоалета: Винаги имайте под ръка поне една малка черна или бяла рокля, защото не знаете кога ще ви потрябва. Запомнете ако сте на сватба може да носите малка черна рокля, но не и бяла!

Ярки цветове

Няма червенокоса жена, която да не изглежда абсолютно зашеметяващо в ярки цветове. Не шарено като дъгата, ами просто цветно. Неоновите цветове отиват много на червенокосите, защото те изглеждат уверени и когато носят тези цветове те са още пo-зашеметяващи и изразителни.

Съвети за тоалета: Ако не искате цветен тоалет от глава до пети, може да поставите акцента върху аксесоарите. Обувките, чантата или очилата могат да в по-смели цветове.