Няма нужда да се придържате към класическите техники за артистичен маникюр – лепенките за нокти “Минкс” са новаторска идея, която определено ще повиши самочувствието ви да носите едни от най-странните, и в същото време едни от най-стилните трендове в маникюра тази година.

Просто изберете от безкрайно разнородния набор от принтове и десени и украсете ноктите си с тях.

Тенденцията в маникюра за 2011 г., наречена “Минкс”, е най-добрия начин да направите маникюра си впечатляващо модерен и да носите красивия артистичен маникюр, популяризиран от звезди като Лайди Гага, Риана и Бейонсе.

Тук ще видите една малка селекция от прекрасни десени, които могат да бъдат ваши само като следвате внимателно инструкциите. Отминаха дните, в които трябваше да прекарвате дълги часове в лакиране. Тази иновация в маникюра е ултра бърза и лесна.

Основната задача, когато поставяте “Минкс” е да подготвите ноктите за апликацията на малките лепенки. Това трябва да се извърши с качествени продукти, които да ви помогнат да премахнете не само естествения слой масла върху ноктите, но и всякакви остатъци от стар лак. Това е едно от най-важните условия за правилното залепване на лепенките. Следващата стъпка е да изберете десените, които бихте искали да имате на ноктите си.

Изберете десени и картинки, които отговарят на вашата същност и ще ви накарат да се чувствате по-уверена в себе си и стила си. Лепенката е дебела от 4 до 6 мм. и трябва да бъде отрязана по формата на ноктите ви. Един трик за постигане на дълготрайност е да поставите лепенките под някоя лампа, за да се загреят леко, и след това да ги нанесете.

Няма ограничения, когато става дума за принтове и десени.

Няма ограничения, когато става дума за принтове и десени. Производителят на лепенките “Минкс” осигурява безкраен набор от изображения – от известни филмови герои и личности, леопардови десени, точки, до знамена и брандове. Креативността на този проект няма граници, както доказаха клиенти, които поискаха лицата на възлюбените си (като Кейти Пери, която пожела лика на Ръсел Бранд за лъскаво събитие).

Още повече, че “Минкс” ще ви спестят главоболията от размазания лак, който може да се превърне в цял катаклизъм, ако не спазвате времето, което е нужно за изсъхването му. А най-хубавото е, че ако са сложени правилно, лепенките издържат не по малко от 4 месеца.