Един от най-ексцентричните и провокативни стилове, които светът на модата някога е виждал в редиците на известните – това без съмнение е стилът на Гуен Стефани.

Със своята отличителна визия Гуен е един от най-престижните изпълнители и модни дизайнери.

Когато става въпрос за мода целият свят знае, че това не са само дрехи или нови тенденции. Става въпрос за изкуство, въображение, начин на мислене, индивидуалност. За някои е трудно да открият подходящия стил, но Гуен Стефани разполага с огромен опит в света на знаменитостите, в модата и в музиката.

Чрез дрехите и външния си вид тя винаги изразява свежо мнение и с времето изглежда все по-млада. Избирайки такава визия, успява да бъде винаги забавна, като съхранява детската си страна в облеклата, докато младежкото в нея се откроява в стила по възможно най-успешния начин.



Стилът на Гуен се променя постоянно и е винаги уместен според местата и събитията, които тя посещава. От спортния стил през рокендрол визията до тази на изискана дама няма нещо, което не е опитала.

Откакто Гуен Стефани създаде известната модна марка L.A.M.B наблюдаваме разгръщането на стила й и оставайки отпечатъка си, тя разкрива различни възгледи.



Дрехите, които сътворява не само показват нейното отношение и стил, но и привличат много жени, така чрез пресъздаването на моделите си, тя твори за света, не за себе си.

За нея преходът от стилна и секси майка към игривата й страна и рокендрол дивата в нея, каквато наистина е, е изключително лесен. Комбинирането на всички тези стилове създава образа и на модна икона.

Както виждате с всеки свой тоалет - от най-спортния до най-впечатляващата коктейлна рокля, от маратонки до убийствени токчета, Гуен Стефани показва, че в основата на модата е да бъдеш себе си, защото е важно да имаш мнение, а и защото ние носим дрехите, а не те нас.