Ако дръзвате да придадете на кичурите си увереността, че са стилни и предизвикателни – ето няколко смели идеи, които са перфектни за новия сезон и определено ще разчупят ежедневието ви.

Няма по-добро време за промяна от новата година, а пък най-лесната и евтина промяна, която можете да направите със себе си е да се сдобиете с чисто нова прическа!

Прическите определено са гореща тема за всички, така че ако търсите нещо различно, външност, която ще ви откроява и ще подчертава индивидуалността ви, смелата прическа може да се окаже най-добрата възможност за вас.

На ваше разположение са многобройни стилове, от които може да изберете нещо, в зависимост от характера ви, формата на лицето, както и типа коса и дължината й.

Новите нестандартни прически за 2011 опитват да противопоставят ръбове и женственост, като създават балансирана външност, подходяща за времето, в което живеем и в същото време допадат на жени, които обожават да демонстрират увереността и стила си.



Тези прически не са за нерешителните, а за онези жени, които излъчват самочувствие и обожават да са център на вниманието.

Онези, които са с къси коси, също могат да добавят щрихи на острота към подстрижката си.

Най-добрият начин за това, е да се избере дързък, ударен стил, който определено ще накара хората да се обръщат след вас.



Новите техники за подстригване позволяват да се създадат супер интересни подстрижки, с помощта на които можете си придадете много стилен вид, който перфектно да допада на характера ви.

Можете да заложите на овални, асиметрични или стъпаловидни форми, в зависимост от личните ви предпочитания.



За да подчертаете ръбовете на кичурите си, поддържайте косата си права. По този начин стила на прическата ще се откроява най-добре.

Жените с дълги или средно дълги коси, могат да се считат за късметлийки, тъй като те разполагат с изобилие от варианти за прически, от които могат да избират.



Страхотна идея е скосената подстрижка. Скосените прически се характеризират невероятни остри форми – къса от едната страна на главата и по-дълга коса от другата.

Ако все пак скосената прическа не ви допада, насочете вниманието си към асиметричните прически. Този тип подстрижки предоставят комбинация от дълги и къси дължини на кичурите.

Поддържайте косата права, така че прическата да е красиво подчертана и ще изглеждате неотразими по всякакъв повод.