Ама как? Аз нямам нужда от помощ! Партньорът ви може да мисли по друг начин.

Секс-терапевтът и съветник по връзките Иън Кернер, който е автор на бестселъра “Тя свършва първа”, ви предлага лесен план за действие в 10 стъпки, с който да повишите либидото си и да се забвлявате от здрач до зори.

1. Самочувствие – През деня правете неща, които ви карат да се чувствате добре. Отидете на кардио тренировка в залата, тъй като това помага за ускоряването на пулса и кръвообращението в тялото.

2. Планирайте – Не чакайте вечерта да почука на вратата ви. Изпълнете деня си с очакване за вечерта и поставете отношенията ви на първо място. Бъдете позитивни.

3. Играйте – Бъдете изобретателни. Използвайте маска за сън като превръзка или отскочете до секс-магазина за вибратор, или стимулиращ сетивата лубрикант.

4. Пийте – Обвинете палавите мехурчета в шампанското за похотливото си настроение. Газировката означава, че алкохола отива направо в главата ви, и ускорява кръвообращението по-бързо то виното.

5. Спалнята – Превърнете спалнята си в любовно гнездо. Отървете се от шума, сменете чаршафите и запалете ароматични свещи тъй като те подпомагат релаксацията. Доброто осветление е ключов фактор.

6. Интимност – Прекрайте деня и вечерта в милувки. Дръжте се за ръце, целувайте се, гушкайте се.

7. Яжте лека храна – Започнете със стриди. Следва ястие с аспержи за порция фолати, които подобряват оргазма.

8. Думите – Напревете секса чувствена, а не критична тема. Кажете на партньора си нещо секси или говорете за нови пози, окито искате да опитате.

9. Музика – Мъжкият оргазъм е насочен към физическите усещания, докато женският е ръководен от релаксацията. Трансът помага и за двете.

10. Решения – Направете всеки ден Св. Валентин. Използвайте го за извинение да поставите връзката си на първо място и да си създадете нови навици.