Не можем да избираме родителите си. А и да можехме, не бихме избрали такива, които да бъркат в спестовната ни касичка, дрънкат за гърдите ни, и ни карат да работим 6 дни в седмицата.

Да бъдат богати и известни е една от мечтите на много деца, но за някои млади звезди, родителите са тези, които мечтаят и тласкат детето си напред с егоистични подбуди.

Кои са най-настойчивите родители в Холивуд? Разберете от нашия материал.

Майкъл и Дина Лоан


Родителите на Линдзи Лоан

Когато се вгледате в родителите на Линдзи, не е трудно да разберете защо е стигнала дотук. Мама кара момиченцето да издържа семейството още от малка, татко получава ограничителна заповед, след като излиза от затвора и се опитва да поправи дъщеря си с публични истерии по гласовата й поща. Това е само един от многото случаи.

Кит Кълкин

Бащата на Маколи Кълкин

Самият той актьор, бащата на Маколи кара сина си да работи като такъв още от 4 годишна възраст. След като "Сам вкъщи" изстреля детето в небесата и му осигури гигантски хонорари, тежка съдебна битка за попечителство се разрази между Кит и съпругата му. Тя завърши след като Маколи се изнесе преди да навърши 18 г., Кит се оказал кошмарен родител и студията отказвали роли на момчето, защото било страшно трудно да се оправят с баща му.

Джо Джаксън


Баща на Майкъл, Джаки, Тито, Жермен, Джанет, Латоя и другите Джаксъновци

Джо принуждавал Майкъл и другите от Джаксън Файв да работят толкова здраво, че бил обвинен в това, че е откраднал детството им. Майкъл също обвинил баща си, че го е биел, на което Джо отговорил “Шибах го с колан и щепсел. Никога не съм го бил с пръчка, което си е истински бой.”

Джо Симпсън

Баща на Ашли и Джесика Симпсън

Бивш баптистки проповедник, Джо продал Библията си, за да представлява двете си дъщери, и да прави странни коментари за гърдите им. Например: “Джесика никога не се опитва да е секси… Тя просто си е секси. Ако я облечете с тениска или бюстие, тя ще е секси и с двете. Все пак носи размер D. Не можете да скриете тези съкровища!”

Сю и Уили Колман

Родители на Гари Колман

Детинският вид на Гари Колман се дължи на заболяване на бъбреците и го прави едно малко съкровище за родителите му, които не трябва да се притесняват, че детството му си има срок на годност. През 1989 г., след като известността му спадна, той съди родителите си и бизнес съветника си за присвояването на 3.8 милиона долара от фондовете му. Той остана отдалечен от родителите си до 2010 г., когато почина.