Автор
Woman.bg

Ким Катрал се превъплъти в старееща порнозвезда

След като 12 години изпълняваше ролята на Саманта Джоунс в сериала "Сексът и градът", Ким Катрал се превъплъти в ролята на едновремешна порнозвезда, съобщи Асошиейтед прес.

Катрал наддаде 9 кг., за да изпълни главната роля във филма "Запознай се с Моника Велур", в който се говори за старееща порнозвезда в Индиана.

За мен това бе като някакво облекчение – сякаш изхвърляш кукла "Барби" на боклука и започваш всичко отначало, заяви 54-годишната актриса.

Тя увери, че за първи път от 25 години се отказала от диетите, за да качи килограми за ролята си в лентата", която трябва да излезе на екран на 8 април.

"Беше чудесно", поясни Катрал. "Снимките бяха в Детройт, където има страхотни заведения, така че хапвах и пийвах около 6 седмици".



След това обаче Ким трябвало да се върне към стриктния хранителен режим, за да се снима във филма на Роман Полански "Писател в сянка", който се появи по екраните в края на миналата година.

Катрал прибягнала до фитнес и изхвърлила от менюто си хляба, млечните продукти, сладостите и редица ястия, за да изпълни ролята на асистентка на бивш британски премиер. Източник: dnes.bg