Естествената визия може да бъде и секси, и загадъчна и много много нежна.

Да изглеждаш свежа и красива с малко грим на пръв поглед изглежда много лесно, но на практика не е. Ще ви покажем как сами да постигнете тази визия.

Важно е да се променят тези малки детайли от визията ви, които не са набиващи се на очи, но пък за сметка на това много ефектни.

При този грим играта със светлосенките на лицето и нежните цветове на устните и очите правят чудеса за нашият естествен и завършен вид.

Не трябва да „запушвате” порите си с прекалено много продукти за лицето. За оформянето на лицето използвайте различни нюанси пудра и руж, за предпочитане е те да бъдат телесен или друг цвят близък до този на кожата.

Използвайте гъбичка, с която да разнасяте пудрата.

Под очите нанесете по-светлите цветове.



Очите очертайте с кафяв или сив молив и туширайте със същият цвят сенки.

Очертаването не трябва да бъде фрапиращо и много тъмно, то просто трябва да подчертае формата на окото като с малко трикове можете да я промените в желаната от вас.

Под веждите и във вътрешния край на окото поставете най-светлите сенки, във външният край най-тъмните и ги прелейте внимателно като не трябва да има резки промени в цветовете около цялото око.

На бузите сложете естествена руменина в розов или прасковен цвят като се съобразите с нюансите на цялото лице, дали ще бъдат те в студен или топъл цвят.

Оформете скулите, брадичката и носът с по-тъмните цветове. Завършете с гланц за устни и сте готова!