Лейди Гага отбеляза края на своето турне "Monster Ball" като организира кралско парти, в което основен акцент беше сватбата на Кейт и Уилям.

Така тя съчета двете събития и показа, че сватбата в Лондон я вълнува не по-малко от всички поканени на церемонията, пише lifestyle.bg.

Ексцентричната изпълнителка се вдъхновила от бракосъчетанието на бъдещия престолонаследник на Великобритания и събрала на купона в Кливланд, Охайо, цялото си семейство, куп приятели и екипът, който работеше с нея на турнето.

Гага лично настояла мястото на партито да бъде украсено на много места с британския флаг, а на гостите, сред които и майка й Синтия, били сервирани традиционни за Обединеното кралство храни като сандвичи с краставица, пиле по британска рецепта, препечени филийки с мармалад, обилно поляти с коктейли джин.

"Гага беше в прекрасно настроение. На приема тя дори говореше с британски, типично лондонски акцент. Беше отделила огромно внимание на детайлите. Имаше специална стая в задната част, която беше украсена като Тронната зала в Бъкингам и всички гости се снимаха като крале и кралици", казва осведомен източник за "Daily Mail".

25-годишната поп певица пък била облечена като Кралицата-майка, знаменитата баба на Уилям, и така преставила своята "уникална интерпретация" на кралската сватба.