Автор
Woman.bg

Пенелопе Крус не се страхува от остаряването

Пенелопе Крус казва, че не се страхува да остарява, пише сайтът musicrooms.net, цитиран от inews.bg

Актрисата вярва, че това, че е европейка, ѝ дава по-спокойно отношение към стареенето и промените, които настъпват във външния ѝ вид с всяка изминала година.

37-годишната красавица, която стана майка за първи път тази година, със съжаление признава, че нейният начин на мислене е рядкост в Холивуд, където цари мания по младостта.

"Рождените дни винаги са повод за празник. Нямам търпение да крача напред в живота си.", каза актрисата на пресконференция по време на провеждащия се в момента в Кан филмов фестивал.

"Може би, това е така, защото съм от Испания и гледам на нещата по различен начин, отколкото хората от Лос Анджелис. Винаги ще бъда испанска актриса в Холивуд или каквото и друго да работя. Пазя много неща от европейските си предци и едно от тях е начинът, по който изглеждаме, когато остаряваме. Никога не искам да ме е страх от това. Промяната е хубаво нещо."

Пенелопе в момента представя най-новия си филм "Карибски пирати: В непознати води". По-рано тази година Крус роди момченце от съпруга си Хавиер Бардем и го кръсти Лео.