Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда в петия ден на Кан?

Ето че вчера премина и петия ден на фестивала в Кан.

Вчера бе представен най-новият филм с участието на Брад Пит „Дървото на живота” – „The tree of life”. Актьорът е и продуцент на лентата.

Филмът е пълен със сугестивни сцени и библейски цитати. Разказва за еволюцията в развитието на 11-годишно момче на име Джак в семейство, живяло през 50-те години на миналия век.

"Това е универсална история зад частен случай, съчетаваща макро- и микрокосмоса на природата. Резултатът е изненадващо гениален", каза Брад Пит по време на пресконференцията. Звездата допълни още, че по време на подготовката на филма са направени много богословски дебати, насочени по-скоро към една религия - християнство, "отразяваща универсалната духовност", заяви актьорът.

На червения килим Брад бе придружен от половинката си Анджелина Джоли. Двамата демонстрираха любовта си като се целунаха на няколко пъти пред жадните за сензация фотографи.

Анджелина бе с рокля Atelier Versace. Повечето модни критици коментираха, че не са изненадани от избора на Джоли, която се слави като почитателка на марката.

Актрисата Джесика Частейн, която също участва във филма на Пит се беше спряла на Zac Posen за появата си на червения килим

Зоуи Салдана бе подбрала доста интересна рокля на Armani Privé

Даша Жукова с рокля Valentino

Гуен Стефани се бе спряла на по-нестандартно решение за червения килим, а именно гащеризон от колекцията на Stella McCartney