Любовта е циркова арена - пъстра, интересна, пълна с адреналин

Грабвайте червените носове, големите обувки с бомбета и водните пистолети, защото отиваме на цирк.

Този цирк е по-различен от останалите, защото главен режисьор на номерата и цирковите артисти е Любовта.

Това е една истинска история за двама акробати от цирка, които не могат да избягат нито от страстта си към арената, нито от обичта и приятелството, които ги свързват.

Тяхната сватба все още не се е състояла, но фотографката Карла Тен Ейк е побързала да ги заснеме в предсватбената им подготовка, пръскащи щастие, забава и красива енергия.



„Майкъл и аз се запознахме, докато работехме в ClubMed, курортен комплекс във Флорида. Вече бях изкарала там почти една година когато Майкъл пристигна от Калифорния. Срещнахме се и веднага си помислих, че той олицетворява мъжа на мечтите ми. След три дълги месеца на чатене най-накрая излезнахме заедно и се целунахме.

Да се срещаш с някой в курорта е по-различно от срещите на всяко друго място, защото, искате или не, прекарвате огромна част от времето си заедно. Майкъл работеше на трапец, а аз отговарях за програмата за деца.

След още една година работа на курорта ме преместиха в Турция, за да работя като инструктор по плаване. Успях да издържа само месец без него. Прибрах се и после заминах с него в Нова Англия, където бе нает да работи в цирк.

Четири пъти обикаляхме страната по турнета, но в един момент решихме да се установим и да създадем общ дом в Кънектикът. Това официално се случи на 5-ти ноември... Прибрах се, пред караваната имаше огън, седнах с чаша Маргарита в ръка и точно тогава Майкъл ми предложи. Кучето обикаляше като лудо. Беше перфектният момент за нас! Толкова съм щастлива, че ще прекарам живота си с моя най-добър приятел и моята на-голяма любов. Нямам търпение да ни се случат още толкова много приключения.”