От гардероба на Сури Круз, който според слуховете възлиза на 3,5 млн. долара до инкрустираните с диаманти дрънкалки на близнаците на Дженифър Лопес - вие решете дали звездните наследници са разглезени…

Сури Круз
Родители: Том Круз и Кейти Холмс

Малката мадам Сури е винаги на върха на класациите за най-добре облечени хлапета, благодарение на дизайнерския си гардероб и обувки за 350 000 долара (момичето има отделна колекция „обувки с ток”!). Мини чантите й също са забележителни - вече е снимана с модел на Салваторе Ферагамо (800 долара), както и с екземпляр Долче и Габана (2 хил. долара). Разбира се, по-често дамската й чанта се носи от бавачката. Сури разполага и със собствен iPad, пише dete.bg.


Кейти Холмс и Сури Круз

Бруклин, Ромео и Круз Бекъм, плюс още неродената им сестра
Родители: Дейвид и Виктория Бекъм

Освен че имат безупречни маниери (според супермоделът Хайди Клум), братята Бекъм харчат парите на родителите си със завиден вкус. Когато са в английското си имение (познато като Бекингъм), момчетата си играят в дървена къщичка от скандинавски тип (от секвоя) на стойност 35 000 долара. Гардеробът им също няма нужда от коментар - всички най-нови попълнения на пазара са на гърба им. Неотдавна Бруклин успял да убеди родителите си да монтират в стаята му оптичен таван с нарисувани на него 8 000 анимационни героя. Разходите на родителите Бекъм тепърва ще се увеличават - предстои раждането на принцесата на дома, която вече има дизайнерска стая и столче за хранене.


Виктория, Круз, Бруклин и Ромео Бекъм

Мадокс, Пакс, Шайло, Захара, Вивиен и Нокс Джоли-Пит
Родители: Анджелина Джоли и Брат Пит

Повечето семейства с осем деца разчитат на износването и унаследяването на дрехи и играчки, но не и Бранджелина. Очевидно страстта на Брад Пит е пазаруването за дъщеричките му - където и да се намират, винаги се отбиват на бърз шопинг. Последно изловеното от папараци пазаруване на Брат е било на стойност 16 000 долара, в Париж. С него са били само Шайло и Захара. Всяко от децата на звездната двойка получава и тематично и грандиозно (по мащаб и разноски) парти за рождения си ден.


Анджелина Джоли и Брат Пит с децата си Мадокс, Пакс, Шайло, Захара, Вивиен и Нокс Джоли-Пит

Кингстън Росдейл
Родители: Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Кингстън е момчешката версия на Сури Круз. Единственото му „оправдание” е, че поне попълненията в гардероба му идват почти изцяло от марката на майка му - L.A.M.B.
Партито за 4-ия му рожден ден събра само ВИП хлапета и коства на родителите му около 24 000 долара. Въпреки това, на фона на всичките надуваеми замъци, машини за бонбони и забавляващи го артисти, Кингстън беше сниман в момент на тотална нервна криза точно на рождения си ден. Гуен и Гавин имат още един син - Зума.

Гуен и Гавин със синовете си - Кингстън (Д) и Зума (Л)


Макс Лирон
Родители: Кристина Агилера и Джордан Братман

Неотдавна излезе информация, че вече разведените Кристина и Джордан, са похарчили над 48 000 долара за нова детска стая в морска тематика. Детското креватче на Макс е уникат (на стойност 2 хил. долара), а спалното бельо е ръчно избродирано.
Кристина изхвърлила всички играчки, закупени от бившия й, не само заради спомена, който навяват, а и защото държала играчките на сина й да са само бутикови.


Кристина и Макс

Вижте фотогалерия:

3-годишна модна икона. Сури Круз