Класацията на най-непривлекателнитe популярни дами на годината е направена от читателите на AskMen.com.

Според тях има жени в публичното пространство, които въпреки усилията си да изглеждат „зашеметяващо”, не могат да спечелят мъжките фантазии.

Започваме отзад напред...

Номер 4 - Ke$ha

Оказва се, че в очите на голяма част от мъжете ексцентричната певица няма нищо общо с представата за секси мацка.

И понеже не отричат някои нейни попадения в музиката, те предпочитат да я слушат, отколкото да я виждат по телевизията.

Ke$ha често е причислявана към изпълнителки от породата на Лейди Гага, заради изумителните решения, които взима относно визията си, но за разлика от Майката Чудовище тя не успява да плени публиката дори с капка женственост.

Номер 3 – Майли Сайръс

Сладникавата актриса и певица успя да плени сърцата на милиони хлапета и тийнейджъри по света. Но това взе да писва на младата фурия, и най-вече на жадните за пари и сензация нейни продуценти, и започна голямото създаване на новия секси имидж на Майли.



От нежно и весело момиче тя се превърна в нахакана и разголена мадама.

Въпреки рязката трансформация обаче, мъжете така и не успяха да възприемат пресиления имидж на поп звездата. Майли Сайръс попада в клакацията на едни от най-неатрактивните жени в шоубизнеса.



Номер 2 – Клои Кардашиян

Заслужено или не, Клои винаге е била Грозното пате сред сестрите Кардашиян. Дори собствената й майка не й спестява критики относно килограмите и това става обществено достояние благодарние на риалити шоуто им The Kardashians.



В крайна сметка се оказва, че в сравнение с Ким и Къртни тя се нарежда на последно място по привлекателност. Има един мъж обаче, който сякаш е на напълно противоположно мнение и това е любимият й Ламар Одом.



Номер 1 – Никол Полици – Снууки (Snooki)

Милиони хора по целия свят са имали възможността да видят изпълненията на палавата Снууки от сериала на MTV – „Jersey Shore”.



Миньончето обожава да пийва, да се занася с различни мъже и да купонясва до сутринта. Въпреки славата си на светска лъвица, тя е смятана за най-непривлекателната звезда в Холивуд.



Назад в класацията остават звезди като Хейди Монтаг, Линдзи Лоан, Мадона, Холи Мадисън и Даниел Стауб.