Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън готви договор на гаджето си

Въпреки че е на върха на любовната вълна с новия си приятел Джъстин Теру, с когото излиза от май, бившата съпруга на Брад Пит Дженифър Анистън му подготвя специален договор.

Идеята на споразумението е да защити честта на Джен и при евентуална раздяла с Теру да я предпази от "изтичане" на информация за връзката им и за нея самата, съобщи сп. Now, цитирано от inews.bg

42-годишната Джен е резервирана, след като бившият ѝ приятел Джон Майер се разговори свободно за отношенията им, след като се разделиха през 2008 г. Според думите му тогава той я бил зарязал заради "различна химия".

След историята с Джон звездата от "Приятели" е твърдо решена да не позволи да бъде разголвана публично отново. Самата тя винаги е била много дискретна за връзките си и бившите си мъже, включително за голямата си любов Брад Пит, който я изостави, след като се влюби в настоящата си партньорка Анджелина Джоли на снимачната площадка.

Дженифър обаче все още умува как да предложи на Джъстин да подпише въпросния договор, изготвен от адвокатите ѝ, без да нарани чувствата му.