През последните няколко месеца на бял свят се появиха едновременно няколко бебета, повити в сатенени пелени, носещи ританки Baby Dior и радващи се на биберони Burberry.

Нека се опитаме да си представим какво бъдеще виждат за тях родителите им.

Започваме с Харпър Севън

Дългоочакваната дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм

Наследство:

Колекция дизайнерски чанти:

Виктория Бекъм е започнала да събира чанти за „чеиза“ на дъщеря си много преди раждането на детето. Вики смята този аксесоар за добра инвестиция, затова хвърля милиони за последните модели. Грубо пресметнато само колекцията от 100 чанти Birkin на Hermes (включително и редкият модел с цвят на фуксия, който съществува само в няколко екземпляра) струва около 3 млн. долара!

Внушителен гардероб:

Прави рокли, слънчеви очила, обувки на невероятно висок ток и шапки Philip Treacy – всичко в стила на мама.

Модна империя:

Марката Victoria Beckham (която идната пролет ще блесне и с по-достъпна по цена младежка линия), плюс кожени аксесоари (чанти на стойност до 18 хиляди паунда всяка, издържани в класически стил и направени от крокодилска или телешка кожа) и парфюми (последният е Intimately Beckham Yours).

Фамилия:

Миналата година Виктория и Дейвид спечелиха общо 33 млн. долара (като състоянието им наброява вече над 200 млн. долара). Името „Бекъм“ не губи популярността си и година след година продължава да носи стабилен доход (докато майката подписва договори за милиони с автомобилни компании и производители на електроника, бащата получава милиони от футболния клуб Los Angeles Galaxy и се готви да стане лице на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.).

Важни контакти:

Анна Уинтър вече подготвя корицата на Vogue, а херцогът и херцогинята на Кеймбридж се отбиват у двойката на чай.

Приятни допълнения:

Булдог на име Коко, безсрочен абонамент за ВИП-ложата на мачовете на Los Angeles Galaxy и булчинска рокля Antonio Berardi, с която Вики се е изправила пред олтара.