Автор
Woman.bg

Джесика Алба е майка таена агент в „Деца шпиони: Краят на времето”

Джесика Алба безспорно е една от най-харесваните актриси в съвременното кино.

Съвсем наскоро тя роди второто си детенце, а на 2-ри септември ще се състои премиерата на най-новия филм с нейно участие.

Лентата се нарича „Деца шпиони: Краят на времето” и влиза в графата на приключенските истории, които много биха допаднали на децата ви.

„Деца шпиони: Краят на времето” е първият филм за голям екран, който и в България ще излезе в новия за киноиндустрията 4D формат. Лентата ще предостави допълнително изживяване на зрителите с добавянето на четвърто, ароматно измерение.



Ето и накратко сюжета на лентата: На пръв поглед Мариса Кортез Уилсън (Джесика Алба) има всичко – омъжена за известен телевизионен репортер, има прекрасно новородено дете и умни доведени близнаци. Но в действителност, опита да е майка на Ребека (Роуън Бланчард) и Сесил (Мейсън Кук), които не я искат наоколо, е най-голямото предизвикателство. Освен това съпругът й Уилбър (Джоел Макхейл) не би разпознал шпионин дори да живее с такъв, какъвто точно е и случая – Мариса е оттеглил се таен агент.

Светът на Мариса се преобръща, когато маниакалният Пазител на времето (Джеръми Пивън) заплашва да завладее света. Тя се връща към екшъна, когато е повикана от OSS – щабът на много шпиони и агенцията създала нефункциониращия вече отдел „Деца шпиони”. С приближаването на Армагедон, Ребека и Сесил се впускат в екшъна, когато научават, че скучната им мащеха някога е била таен агент. Сега съревноваващите се десет годишни трябва да загърбят различията си и да разчитат на острия си ум. С малко помощ от две познати деца шпиони – Кармен (Алекса Вега) и Джуни (Дарил Сабара), и няколко зашеметяващи джаджи, те може и да успеят да спасят света, а и да сплотят семейството си в същото време.