Автор
Woman.bg

Брад Пит изневерява с асистентката си! Анджелина го изхвърли! (СНИМКИ)

Най-горещите клюки около холивудския секссимвол Брад Пит носят, че отношенията му с асистентката му Лара Марсдън не били чисто професионални.

Очевидци твърдят, че на снимачната площадка на новия филм на актьора "World War Z" между двамата прехвърчали искри, а един от колегите им дори ги видял да се усамотяват в караваната на звездата.

*Лара и Брад (вижте още снимки във фотогалерията: Брад Пит и Лара Марсдън)

"Анджелина много се притеснява от близостта на Брад и Лара, защото точно по този начин започна нейната собствена връзка с него, когато снимаха заедно "Мистър и мисис Смит". Брад прекарва много време с Лара, дори и когато не е зает със снимките на новата си лента - тя се грижи за него и за това той да получава всичко, от което има нужда", заявил колега на актьора, пише bliasak.bg.

*Лара Марсдън (вижте още снимки във фотогалерията: Лара Марсдън)

"Лара често влиза сама в караваната на Брад и няколко души веднъж са чули стонове и въздишки, докато тя е била вътре. Историята стигна до ушите на Анджелина и след жесток скандал тя изхвърли Брад от дома им. Двамата продължават да демонстрират перфектни отношения, когато знаят, че някой може да ги снима, но истината е, че не само, че не живеят заедно от няколко дни, но дори и не си говорят", добавил човекът от обкръжението на звездната двойка.

*Анджелина Джоли и Брад Пит (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Вижте фотогалерия:

Лара Марсдън

Брад Пит и Лара Марсдън