Брад Пит смята, че той и Анджелина Джоли трябва да правят повече филми заедно, така че да могат да прекарват повече време с шестте си деца.

Мъжът-мечта на милиони жени по света е убеден, че той и Анджелина трябва да правят "всичко" заедно.

Двойката има политика само един от тях да работи, за да може другият да се съсредоточи върху шестте им деца. Актьорът обаче вижда възможност хем да работят и двамата, хем да имат време за децата, като съсредоточат усилията си в един филм, пише inews.bg.

Брад, който се срещна с Анджелина през 2005 г. на снимачната площадка на филма "Г-н и г-жа Смит", заяви: "Просто трябва да работим заедно – това е решението. Ако правим всичко заедно, бихме могли да работим по-малко и да имаме повече време", разсъждава практично 47-годишният актьор.

Все пак той смята, че в професионално отношение "работи добре" с Анджелина и е убеден, че именно работните им срещи и обменът на идеи по "Г-н и г-жа Смит" са направили филма толкова успешен.

Пред сп. Entertainment Weekly Брад отхвърли всички слухове, че във връзката му с Анджелина има проблеми и са пред раздяла:

"Анджи е чудесен партньор. Работим много добре заедно. Имахме някои добри работни срещи предварително. Разменихме чудесни идеи, посмяхме се. Беше чудесно сътрудничество, което прерасна в нещо още по-добро".