Автор
Woman.bg

Нина Добрев и Джо Джонас ще мълчат благотворително

Канадската актриса с български корени Нина Добрев и музикантът Джо Джонас са се съгласили да участват в благотворителна инициатива в подкрепа на децата, живеещи в бедност, глад и болести.

Двамата ще се присъединят към звезди като Шакил О'Нийл и се ангажират да пазят мълчание 24 часа на 30 ноември в знак на съпричастност и подкрепа към бедстващите деца по света.

Кампанията "Обет за мълчание" се спонсорира от организацията Free the Children, която си е поставила за цел да подпомага младежта, посочва Digital Spy, пише inews.bg.

"За участниците в обета да мълчиш може да означава просто да се въздържаш от говорене. Може да означава и да не използваш имейла си, Facebook, Twitter или да пращаш sms-и.

Може дори да означава да не правиш знаци, да не използваш жестове, да не пишеш бележки и въобще да се откажеш от всякаква комуникация", става ясно от сайта на кампанията.

Участниците сами определят нивото на мълчание, което могат да спазват, в зависимост от това как се чувстват удобно и какво искат да изразят с участието си в "Обета".