Автор
Woman.bg

Moët Rosé Impérial – сподели любовта си върху бутилка Моет!

Moët & Chandon, символ на блясъка и успеха още от 1743 година, превръща любителите на шампанското в артисти.

Дръзкият градски стил среща класическия шик в лимитираната серия на Moët & Chandon Rosé Impérial, най-екстровертния и изкусителен израз на стила на Moët & Chandon.

Изрази себе си като графити артист и смело декларирай любовта си като използваш уникалното дигитално приложение или напишеш лично послание върху бутилка Moët Rosé. Сподели чувствата си с послание върху бутилка Моет!

Графити изкуството се среща с изискания стил на Moët Rosé Impérial

Moët & Chandon Rosé Impérial с лекота комбинира модерни персонализирани графити с луксозния стил на Moët & Chandon. Ще увеличите забавлението и страхотните преживявания с лимитираната серия розови бутилки Moët Rosé, придружени със специален маркер, за да оставите своето лично послание на бутилката. С тази специална бутилка Moët & Chandon Rosé Impérial може да се осмелите да кажете това, което не можете да кажете с думи!

Графити легендата Андре споделя с вас своите умения за това модерно улично изкуство. Андре е международно признат заради страстните си графити свързани с любовта. Той е използвал графитите си, за да признае чувствата си към жена. Сега той ви заема своите умения, за да можете вие сами да създадете своето романтично бляскаво послание. Можете да напишете всичко – от „Обичам те“ или „Да отидем заедно в Париж“ до съдбовния въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“ придружен от пукота на тапа Moët и спомен, който вечно ще пазите.



Изкуството да съблазняваш: дръзка розова чувственост

Moët Rosé Impérial е спонтанно и искрящо шампанско. Бляскав израз на стила на Moët & Chandon. Rosé Impérial се отличава със своя ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Искрящият розов цвят с кефлибарени оттенъци преминава в пленителен аромат: интензивен букет от червени плодове (диви ягоди, малини и череши), цветни нюанси на роза и едва уловима лютива нотка. Изразителният вкус на Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.



Сподели любовта си – върху бутилка или онлайн

Призови гафити артиста в теб и остави въображението ти да твори лудо. Осмели се да напишеш и да споделиш своите чувства, като създадеш луксозна персонализирана бутилка шампанско.

След това мини на следващо ниво с Moët & Chandon. Rosé Impérial онлайн. На www.moet.com/rose те чака свят на изкушения. Виртуално маркирай улица по твой избор с Google Street View, ексклузивен начин да добавиш малко графити шик по улиците, за да бъдат в тон с твоята бутилка Moët & Chandon. Rosé Impérial. Освободи се от задръжки и декларирай любовта си…където поискаш! Уникален начин да изразиш чувствата си, който можеш да споделиш по е-майл или да публикуваш във facebook.

Иновативният сайт ти позволява също да създадеш своя уникална персонализирана покана за Свети Валентин. Можеш също да изтеглиш приложението за смартфони на Moët & Chandon. Rosé Impérial с помощта на QR код, който лесно можеш да сканираш с мобилния си телефон. Използвай приложенeито, за да се запознаеш с магията на най-обичаното шампанско в света и да персонализираш твои снимки, които след това можеш да споделиш с хората, които обичаш.



За Андре

Андре започва да рисува по стените на Париж през 1985 и много бързо става най-активния графити артист в Париж. В края на 80-те той е първият графити артист, който оставя свой рисуван герой (Мистър А), вместо да пише името си. По време на изложбата „любовни графити“ в галерия Air de Paris той представя своята концепция, която поставя таланта му в услуга на любовта; като уличен артист, той рисува имената на влюбени хора като графити, като по-този начин разчупва схващането, че графитите на един артист трябва да носят само неговото име.



За Moët & Chandon. Rosé Impérial

Прочуто с искрящия си розов цвят с кехлибарени оттенъци, Rosé Impérial на Moët & Chandon отразява различието и хармонията на трите сорта грозде: интензивността на Пино Ноар (40 до 50%, от които 10% червено вино), плътността на Пино Мюние (30 до 40%, от които 10% червено вино) и елегантността на Шардонето (10 до 20%). Използването на от 20 до 30% внимателно подбрани отлежали вина придава завършеност на бленда и засилва неговата интензивност, финес и консистентност. Качеството на вината Moët & Chandon отразява изключителното разнообразие и богатство на собствените лозя на винената къща, най-големи по площ в региона Шампан.
Moët & Chandon

Moët & Chandon е шампанското на блясъка и лукса още от 1743 година. Известна най-напред със своите постижения, а също и с новаторския си дух, винената къща отбелязва най-вълнуващите моменти в живота с елегантност, екстровертност и чувствена наслада. Вече повече от 2 века Moët & Chandon празнува постиженията си с величие и щедрост.