Автор
Woman.bg

Риана и Крис на наградите "Грами" - 3 години след побоя

Крис Браун ще пее тази неделя на церемонията по връчването на наградите "Грами".

Това е първата поява на певеца на наградите, след като в навечерието им през 2009 г. нанесе побой над тогавашната си приятелка Риана, съобщава Reuters.

Случилото се тогава заплаши музикалната кариера на Браун, но поглеждайки от дистанцията на времето можем да кажем, че не всичко е загубено. Риана също ще се появи на наградите, където ще се включи със свое изпълнение, съобщава inews.bg

Появата на двамата певци на едно и също място доведе до редица спекулации, че Браун и Риана се срещат отново тайно. Говорителят на певеца обаче отрече това.


Крис Браун е поканен на церемонията в Лос Анджелис, тъй като е номиниран в три категории, включително за най-добър R&B изпълнител и за най-добър албум за "F.A.M.E.”.

Организаторите съобщиха, че певецът ще се присъедини към Foo Fighters, Лил Уейн, Давид Гета и Deadmau5 за специално изпълнение, невиждано до момента в историята на наградите "Грами". От своя страна, Риана има четири номинации и ще пее заедно с Coldplay, с които има съвместно парче.

След случилото се през 2009 г. Браун не се появи на нито една от досега състоялите се церемонии. През фаталната нощ той нанесе побой над Риана, а по-късно той бе отведен в ареста.

Последва публично извинение от негова страна, но това не помогна и той получи петгодишен изпитателен срок, шест месеца обществено полезен труд и консултации, свързани с владеенето на гнева. Това бе страхотен удар по имиджа на певеца.

Докато Браун се бореше да запази мястото си в музикалната индустрия, кариерата на Риана потръгна изключително добре. В репертоара й вече има няколко песни като "Man Down” и "Love The Way You Lie”, в които певицата засяга темата за насилието върху жените.

Днес двамата твърдят, че са "просто приятели".