Неотдавна във френската столица Париж се проведе международна сбирка на всеизвестни психолози, които обсъдиха влиянието на филмите върху човешката представа за любовта и секса.

Оказва се, че повече от 60% от жените търсят своя „принц на бял кон”, който да е не само богат, но и романтичен, по възможност и първата им любов. Оглеждайки реалността, на всеки от нас става ясно, че такава ситуация би била абсурдна. Да, хубаво е човек да си мечтае, но не и да се стреми към невъзможни идеали.

От друга страна 48% от мъжете пък, които са любители на порнографските прожекции, очакват от половинките си да могат да владеят движенията и позите на елитните „актриси”.

Мъже, нека ви споделим, че едно ваше любителско филмче никога не се заснема наведнъж. Правят се поне няколко дубъла, а почивките около тях са минимум по 4 часа.

Другото, което може да ви припомним, че това са жени, който са тренирани да бъдат такива каквито са. Не всяка жена и се отдава да бъде мръсница.

Филмите са отражение на човешките желания и идеали. Хубаво ще е да можем да правим разлика между реалността такава, каквато е и онази от филмите, която бихме желали да ни заобикаля.