Американскта банда No Doubt обяви завръщането си на музикалната сцена след цели 11 години мълчание. Групата сподели, че работи по новия си студиен албум, който ще излезе на 25 септември 2012 г.

No Doubt съобщиха радостната новина на своите фенове чрез видео, което публикуваха на официалния им сайт. От изявлението им става явно, че албумът все още няма име. Гуен и компания се надяват, че той ще е по-добър от последния им проект "Rock Steady", който излезе през 2001 г.



Първоначалната идея беше новият продукт да излезе на бял свят преди Коледа миналата година. Но бандата умишлено забави пускането му на пазара, за да е сигурна, че това ще е най-добрият албум, който са правили някога. Над него е работил продуценският екип Major Lazer, в лицето на Switch и Diplo. Междувременно групата започна репетиции, за да е готова да стартира концертните си изяви.



"Ние сме изключително развълнувани да споделим новата си музика с вас. Благодарим много на всички, за вашата подкрепа в последните 25 години. Наистина сме горди от нашия нов албум и се надяваме да го харесате толкова, колкото ние го харесваме" - споделят музикантите от No Doubt.