Жадуваме за море, пясък, коктейли… И да се надяваме, че това ще се случи в най-скоро време. Все пак Слънцето така примамливо ни се усмихва, че не нямаме търпение.

И за да се доближим поне мъничко до тази мечта сме решили да придадем морска нотка върху нашите нокти.

Според стилистите, ръцете на истинската лейди това лято трябва да изглеждат така - минимална дължина на ноктите, които са лакирани със сочни матови оттенъци като например малинов, лилав, тъмно лилав или син.



Заложете на изчистен син маникюр, който наподобява морските вълни… Напълно неуместни върху маникюра ще са различните апликации, мъниста, рисунки и т.н. Някои от вас сигурно не могат без някаква шаренийка на ноктите, но гледайте да се придържате към семплите маникюри.



Маникюрът трябва да бъде стилен и лаконичен, а ако искате по някакъв начин да украсите ръцете си, направете това с помощта на пръстени или така обичаните от нас гривни, които това лято ще бъдат хит! За тях писахме вече ето ТУК!

Смело можем да заявим, че това лято маникюрът ще отнема по-малко грижи и съответно - по-малко време на дамите, което може само да ни радва!

Спокойно може да се почувствате като настояща морска богиня с разкошно синьо на ноктите.