Меган Фокс и нейният съпруг Браян Остин Грийн вече не крият факта, че скоро ще станат родители. Нещо повече – двамата дори споделиха пола на детето си.

Младата актриса разказва, че тя и съпругът й очакват момиченце. С това откровение Меган повече от категорично потвърди слуховете за бременността си, съобщи Star magazine.

Фактът, че актрисата забременяла случайно, предизвикал още по-голямо вълнение сред съпрузите, въпреки по-ранните им изявление, че биха предпочели да почакат със създаването на потомство и с планирането на бременността на холивудската звезда.

Меган и Браян сключиха брак през 2010 г. Остин Грийн вече има 10-годишен син на име Касиус от актрисата Ванеса Марсил. За Меган обаче това ще е първото й дете, пише inews.bg

Това съвсем няма да е проблем за нея, тъй като 25-годишната актриса, която е съпруга на Грийн от 2 години, е доведена майка на сина му Касуис и по мнение на близки на двойката, тя се справяла отлично с тази си "роля”.

Приятелите на бъдещите родители допълват още, че за последните няколко години Меган значително е пораснала и ако преди фокуса на вниманието й е бил насочен изцяло към нейната кариера, то сега това не е така. За младата актриса вече семейството е на първо място.

От изданието допълват, че малката принцеса се очаква да се появи на бял свят в края на септември или през първата седмица на октомври.