Автор
Woman.bg

Zuhair Murad създаде костюмите за турнето на Джей Ло

Лятното турне на Дженифър Лопес, което ще мине и през нашата столица, ще предложи на феновете на певицата впечатляващи сценични тоалети, дело но дизайнера Zuhair Murad.

Дженифър е голяма почитателка на работата на дизайнера от години.

Ето и едни от незабравимите тоалети на Zuhair Murad.



Тя ще представи официално петте си тоалета пред медиите днес.

„Всеки тоалет е вдъхновен от самия себе си и е базиран върху селекцията на песните й и хореографията. Исках да съм сигурен, че всяка визия усъвършенства представянето на песните, така че костюмите да вдъхнат дори повече живот на музиката й.



Голяма част от вдъхновението ми дойде от Париж от времето, когато костюмите са били толкова важна част от шоута, както танцьорите и движенията”, споделя дизайнерът.

Засега знаем, че два от тоалетите ще са в горещо червено, с много бляскави пайети, шифон и коприна.



Встрани от турнето й Джей Ло се грижи и за кариерата на любимия си.

25-годишното гадже на латино фурията Дженифър Лопес - Каспър Смарт, май ще започне да изкарва пари от връзката им.

След като певицата го повиши и от танцьор го направи един от хореографите на турнето си, тя му подари и риалити шоу, в което звездата ще е той.



Според слуховете камерите ще следват Каспър докато той тренира останалите танцьори на Джей Ло и упражнява с тях различните хореографии. Шоуто щяло да засегне и връзката на младежа с певицата, но само откъм професионалната й страна.

Засега не се знае точно каква сума ще получи Каспър Смарт от формата, но запознати изчисляват, че хонорарът му няма да бъде по-малко от половин милион долара.