Скоро не бяхме виждали малкото кученце на Миранда Кер, чието неотменно присъствие в скута й бе заменено от прекрасния Флин.

Но работата зове мама Миранда и докато синът й е при своята бавачка (а защо не и при Орландо Блум) тя не спира да лети от Ню Йорк до Австралия и обратно.

В сряда (13.06) моделът бе заснет минути след кацането си в Америка, облечена в страхотен ансамбъл от супер актуални за сезона дрехи.

Най-голямо впечатление прави тъмносинята, прозиращата риза на звездички с големи предни джобове, прикриващи гърдите на Миранда.

В първия миг решихме, че ризата е от колекция на Dolce&Gabbana, които напоследък залагат предимно на звезден принт, но се оказа, че моделът е дело на бранда Equipment.

Страхотни тъмни дънки до глезена разкриваха по загадъчен начин съвършените крака на модела.

Аксесоарите към тоалета са огромна, правоъгълна (ще си спестим определението пазарска) чанта на Celine, бежови обувки на Celine с елегантен заострен връх и стилни очила на Prada.

Дори с толкова простички и семпли дрехи и аксесоари Миранда Кер излъчва шик и класа, присъщи на едно наистина стилно момиче.