Ако искате да зарадвате летния си гардероб със свежи, елегантни и стилни попълнения, почерпете вдъхновение от американската дизайнерка, актриса и писателка Лорън Конрад.

Създаването на дрехи и аксесоари е добре познат процес на Лорън, която винаги залага на нежния бохо шик стил, който можем да определим като хипи кройка и очарование със съвременен, минималистичен завършек.

Последните й творения оживяват с помощта на модния бранд Kohl, за който Конрад създава поредна колекция.

Една дама никога не може да има прекалено много летни роклички! Високите температури навън, красивият тен и слънчевото настроение ни карат да мислим за рокли непрекъснато.

Затова и си харесахме колекцията на Лорън Конрад за лято 2012. В нея тя предлага много варианти на летни и лежерни модели поли и рокли.



Дрехите й често са определяни като решение на проблемите на всяко момиче, което иска да изглежда елегантно, семпло, стилно и романтично, без да хвърля много средства за това.

Принтовете в колекцията се готвят за истински летен щурм, още повече, че не ги виждаме само в дрехите на Конрад, но и в почти всяка колекция за сезона. Точките и цветята стоят гордо върху своя моден пиедестал.