Автор
Woman.bg

Тайната на Салма Хайек за млада и здрава кожа

Холивудската звезда Салма Хайек сподели, че разчита единствено на собствена линия козметични продукти за младия си външен вид.

46-годишната актриса, която има петгодишна дъщеря Валентина от съпруга си Франсоа-Анри Пино, вярва, че тайната на опънатата й кожа се крие в гамата продукти "Nuance", предаде Контактмюзик.



„Една от съставките в тези продукти се използва при пациенти със сериозни изгаряния в болниците в Мексико и работи. Аз съм на 46 години и нямам много бръчки", похвали се Хайек.

Салма преди е споделяла, че няма никакви пластични операции по себе си, но не изключва възможността някога да си направи, ако е необходимо. Запитана дали се е възползвала от вълшебния ефект на ботокса, звездата отговори:

„Не. Поне все още не.”



Актрисата също така призна, че следва модните съвети на съпруга си Франсоа-Анри Пино, който е изпълнителен директор на PPR, която управлява модни къщи, включително Гучи и Ив Сен Лоран.

„Аз не давам модни съвети на съпруга си. Той дава на мен. Франсоа има добро око за естетика, архитектура, изкуство – просто има страхотен вкус”, добави красивата Салма